Open podium voor dichters en vertellers

Op zondagmiddag 31 maart om 15.00 uur organiseert Stichting FryX in samenwerking met de Stadsherberg Sneek een gratis open podium voor dichters, schrijvers en verhalenvertellers. Het wordt een verrassende middag vol gedichten, spoken word, verhalen, anekdotes en muziek.

Elke schrijver of dichter die wil voordragen uit eigen werk kan meedoen, na aanmelding bij de stichting. Daardoor is het programma nog niet bekend, maar in elk geval zullen Riek Landman en Marten Visser aan de middag bijdragen, terwijl de presentatie in handen is van Amieke de Rapper. De muziek wordt verzorgd door trio “KinWolWerris”.

Kaarten à vijf euro, inclusief koffie of thee, zijn verkrijgbaar bij de Stadsherberg aan de Lemmerweg. Wie zelf wil voordragen uit eigen werk kan zich aanmelden bij martenvisser@home.nl

Geef een antwoord