Woudsend in kaarslicht – Nacht van de Nacht

Wanneer:
26 oktober 2019 @ 19:00 – 21:00
2019-10-26T19:00:00+02:00
2019-10-26T21:00:00+02:00
Waar:
Woudsend

Op zaterdagavond 26 oktober  werkt FryX mee aan de Nacht van de Nacht in Woudsend. Tijdens de Nacht van de Nacht zullen in de straatjes en stegen van Woudsend zoveel mogelijk de lichten gedoofd zijn, zowel binnen als buiten. De straatverlichting gaat een aantal uren uit. Glazen potjes met waxinelichtjes zullen de straten en stegen verlichten. In deze sfeervolle entourage wordt u verschillende locaties verrast met verhalenvertellers en dichters.

Verder kunnen bezoekers sterren bewonderen met behulp van een sterrenkijker (telescoop) met uitleg. Kinderen kunnen geschminkt worden in felle kleuren. Op de met waxinelichten verlichte route kan deelgenomen worden aan een speurtocht naar afbeeldingen van nachtdieren. Tevens wordt er een fotowedstrijd georganiseerd.

Op meerdere locaties zullen muziekoptredens zijn. Er kan bij kaarslicht gewinkeld worden. Bij de horeca kunt u eten en borrelen bij kaarslicht (graag vooraf reserveren).

Bewoners en bedrijven brengen deze avond een bijzondere sfeer in het centrum van Woudsend.

We hopen op goed en helder weer en dat velen deze avond een wandeling gaan maken in een sfeervol “Woudsend in kaarslicht”. De Nacht van de Nacht begint om 19.00 uur. De activiteiten zijn tot 21.00 uur.

Geplaatst in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *