Een zeer geslaagde Ontmoeting

Niet minder dan tachtig bezoekers genoten zondagmiddag 25 augustus van de voordrachten van uiteenlopende woordkunstenaars en van de muziek van The Barnfinds. Het zeer geslaagde, zonovergoten evenement vond plaats in de Ontmoetingstuin in de Noorderhoek in Sneek. De organisatie was een samenwerking tussen FryX en Wijkplatform de Noorderhoek, waarbij de laatste zorg droeg voor de locatie, inclusief stoelen, een overkapping tegen de zon en zelfs een toilet, terwijl FryX verantwoordelijk was voor de optredens.

Er waren voordrachten van Sonja Fijlstra, Annette Westerbeek, Hilly van Brug, Thea de Jong, Happy van der Heide, Corry Nieman, Ridzert Postma, Heleen Wagemans en Marten Visser. Voor Thea de Jong en Happy van der Heide was het de eerste keer dat zij hun gedichten voor een publiek voordroegen.

Hieronder een foto-impressie van deze prachtige middag.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *